van der Horst

Rome: Maximilian Günther vervanger voor Felipe Nasr bij GEOX Dragon

Maximilian Günther
Maximilian Günther
Na heel wat speculaties is de kogel eindelijk door de kerk bij GEOX Dragon: Maximilian Günther zal optreden als vervanger voor Felipe Nasr tijdens de Rome ePrix. Günther verloor na de ePrix in Santiago zijn zitje aan de Braziliaan, maar omdat Nasr op hetzelfde moment als de wedstrijd in Rome in Long Beach aanwezig moet zijn met Action Express Racing, krijgt de Duitser een herkansing.
Raffaele Marciello
Raffaele Marciello
Ook Raffaele Marciello stond op de short-list om Nasr te vervangen in de Italiaanse hoofdstad. Toch waren er enigzins twijfels of dit plan wel degelijk zou doorgaan, aangezien de huidige Blancpain GT Series-kampioen ook aanwezig zal zijn bij de opener van de Blancpain Endurance Cup in Monza. Beiden manches combineren lukte echter niet voor de Italiaan en zo krijgt Günther zijn tweede kans. Al zal het waarschijnlijk bij deze ene manche blijven, Nasr wordt namelijk terug aan het stuur verwacht in Parijs.

Foto's: Formula E



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op dinsdag 26 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rome.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons