van der Horst

Rowe Racing schrijft zich in voor ADAC GT Masters

ROWE Racing - Mercedes SLS AMG GT3
ROWE Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Rowe Racing zal volgend seizoen niet alleen aan het werk te zien zijn in de VLN, maar heeft zich zopas ook ingeschreven voor een volledig seizoen ADAC GT Masters. Met de vertrouwde Mercedes SLS AMG GT3 zal het team de veilige thuishaven van de Nürburgring verlaten om op tournee te gaan met het Duitse GT3 kampioenschap dat in 2014 ons land links laat liggen.
  • Dreamdrive
Over de rijdersbezetting is nog niets geweten, al laat Rowe Racing wel weten op zoek te zijn naar nieuwe piloten om het team te versterken. Vanzelfsprekend blijven de 24 uren van de Nürburgring en de VLN op het programma staan, over een mogelijke terugkeer naar de 24 uren van Spa werd niet gecommuniceerd.

De ADAC GT Masters staan er overigens weer goed voor met een vast cliënteel dat ook in 2014 belooft terug te keren. Reeds 20 wagens meldden zich al aan, waarbij Audi (6), BMW (2), Corvette (4), Chevrolet Camaro (1), Lamborghini (1), Mercedes-Benz (1) en Porsche (5) reeds allemaal vertegenwoordigd zijn. Net als vorig jaar is het aantal startplaatsen beperkt tot 28.

Foto: Vincent Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op donderdag 28 november 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons