Sachsenring: Thomas Preining blijft domineren

Thomas Preining - BWT Lechner Racing
Thomas Preining (BWT Lechner Racing) heeft zondag ook de tweede race voor de Porsche Carrera Cup Deutschland op de Sachsenring gewonnen. Met enkel nog de finale te Hockenheim op de kalender loopt Preining nog wat verder uit in het kampioenschap op Michael Ammermüller (BWT Lechner Racing) die tweede werd in de slotrace. Voor Glenn Van Parijs (MRS GT-Racing), die vanop de tiende plaats was gestart, was de race na een lekke band vroegtijdig voorbij.
Larry ten Voorde (Team Deutsche Post by Project 1) pakte de laatste podiumplaats, Toni Wolf (Car Collection Motorsport) en Igor Walilko (Raceunion) maakten de top vijf vol.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 9 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Sachsenring ADAC.