van der Horst

Santiago Urrutia en Yann Ehrlacher vervolledigen Lynk&Co-kwartet

Santiago Urrutia - Lynk & Co Cyan Racing
Santiago Urrutia - Lynk & Co Cyan Racing
Yann Ehrlacher en Santiago Urrutia vervolledigen de Lynk & Co Cyan Racing line-up voor het eerste TCR World Tour-seizoen 2023. De tweevoudige WTCR-kampioen en de snelle Uruguyaan vervoegen Thed Björk en Ma Qing Hua die recent reeds een zitje kregen toegewezen. Het kwartet vinden we voortaan terug aan het stuur van de nieuwe Lynk & Co 03 TCR. Yvan Muller haakt zoals verwacht af als rijder.
  • Hamofa Performance
"Ik ben blij mijn vijfde jaar bij Lynk & Co Cyan Racing te beginnen, het team waarmee ik twee keer wereldkampioen werd en waarvoor ik tot dusver de meeste races heb gereden. De TCR World Tour zal intens en uitdagend zijn met  nieuwe concurrenten en circuits, maar daarvoor zijn we ook hier. Een nieuwe wereldtitel is het doel" aldus Ehrlacher.

"We hebben dit jaar een nieuwe uitdaging met een wereldwijd programma. Ik kijk er vooral naar uit om in Zuid-Amerika en mijn thuisland Uruguay te racen. Racen op het hoogste toerwagenniveau is altijd zwaar en we zullen dit jaar echt moeten presteren" weet racewinnaar 'Santi' Urrutia. 

Foto: WTCR/DPPIDit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in TCR World Tour op dinsdag 7 maart 2023.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons