van der Horst

Schumacher aan de start van de Macau Grand Prix

Mick Schumacher
Mick Schumacher
Kersvers Europees formule 3 kampioen Mick Schumacher (Theodore Racing by Prema) staat volgende maand aan de start de Macau GP, de officieuze wereldcup van de formule 3. Schumacher zal het er opnemen tegen ondermeer Dan Ticktum (Motopark), winnaar vorig jaar, BMW Motorsport rijder Joel Eriksson (Motopark) en GP3 rijder Callum Ilott (Carlin).
  • LTF
Mick Schumacher - Prema Racing
Mick Schumacher - Prema Racing
Op de deelnemerslijst voor de Macau GP 2019 staan in het totaal 28 wagens. Favoriet bij de teams is Theodore Racing by Prema, dat het formule 3 gebeuren al enkele jaren domineert. Het Italiaanse tam brengt niet minder dan vijf wagens aan de start met naast Mick Schumacher ook nog Guan Yu Zhou, Ralf Aron, Marcus Armstrong en Robert Shwartzman. Ook Motopark zakt af naar Macao met vijf wagens met naast Ticktum en Eriksson ook Juri Vips, Ferdinand Habsburg en Marino Sato. Carlin rekent dan weer op Ilott, Sacha Fenestraz, Jehan Daruvala en Yoshiaki Katayama.

Foto's: Racing International Photography & Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 18 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Macau.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons