van der Horst

Sezoens: Princen voert de forcing

Kris Princen - VW Polo
Kris Princen - VW Polo
Kris Princen heeft meteen de leiding genomen in de Sezoensrally, de vijfde manche van het BRC. Hij heeft een kleine voorgift op Cédric Cherain en Sébastien Bédoret.
  • LTF
Drie op drie voor Kris Princen en dus gaat de Limburger op kop in Bocholt. De VW-rijder verzamelde 6.7 seconden extra tegenover Cédric Cherain die wel goed volgt gezien zijn geringe ervaring. Sébastien Bédoret trekt de lijn van de jongste wedstrijden door en nestelt zich al op het podium met een achterstand van 11.6 seconden. Vincent Verschueren zit al op een kwartminuut, Adrian Fernémont moet al 20 seconden toegeven. Zesde is Patrick Snijers op een halve minuut van de leider.

In de M-Cup leidt Gunther Monnens, bij de junioren staat op Grégoire Munster op kop. Hij zet ook Timo Van Der Marel, geen junior maar wel concurrent in R2, al op een dertiental seconden.

Foto: Sandro DelaereSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op zaterdag 18 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Sezoens Rally.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons