van der Horst

Shell SpaItalia staat ook voor Ducati Day

Shell SpaItalia zet de Italiaanse twee- en vierwielers in de schijnwerpers, en dan kan Ducati uiteraard niet ontbreken! Ook tijdens de editie 2022, die doorgaat op zondag 12 juni, is dat het geval, in die mate zelfs dat het door DG Sport georganiseerde evenement nog maar eens het label 'Ducati Day’ meekrijgt!
Concreet komt het er op neer dat het publiek in de Ducati Village van heel dichtbij met de nieuwe producten van het merk kan kennismaken, en dus bewonderende blikken kan gooien op de Panigale (V2 - V4), Multistrada (V2, V4 en Pikes Peak) of Desert Sled. Uiteraard zijn de mensen van de invoerder van het merk ook aanwezig, om u zo van alle nodige informatie te voorzien.

Maar dat is niet alles! Op het circuit vertaalt de Ducati Day zich in vijf rijsessies die exclusief voor de modellen van het Italiaanse merk voorbehouden zijn. De rijders worden onderverdeeld in twee niveaus. Kortom, de ideale omstandigheden om op het mooiste circuit ter wereld een maximum aan rijplezier te beleven!
 
Als kers op de taart is er ook een ‘off-road’ initiatie geprogrammeerd, om zo de kwaliteiten van de Ducati Multistrada in de verf te zetten.
 
Voor de liefhebbers van het merk vormt Shell SpaItalia 2022 zo nog maar een keer een evenement dat absoluut niet te missen valt.

Spa ItaliaDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 2 juni 2022.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons