van der Horst

Shopa: Belgische marktplaats voor Belgische handelaars

Shopa
Shopa
Met veel plezier stelt Inforegio vandaag haar nieuwe webshop Shopa voor. We denken dat het stilletjes tijd werd voor een Belgische marktplaats waarop alle handelaars samen hun producten kunnen gaan aanbieden. Op deze manier kunnen we de kans bieden aan kleinere plaatselijke handelaars om op te boksen tegen de grote, veelal buitenlandse, online aanbieders.

Tijd voor een Belgische oplossing

Bij gebrek aan een volwaardig alternatief zijn Belgische consumenten verplicht hun online aankopen bij de grote buitenlandse aanbieders te gaan doen. Nochtans geven 60% aan dat ze vragende partij zijn voor een Belgisch alternatief. Vandaar creëren we met Shopa een platform waarop vele kleine aanbieders samen wel een verschil kunnen maken want “vele kleintjes maken ook één groot”.

Op deze manier is het voor iedereen financieel haalbaar om aan online verkopen te gaan doen en verdelen we niet enkel de kost, maar ook de verantwoordelijkheden onder elkaar. Elke handelaar op Shopa draagt zo naar eigen vermogen zijn steentje bij (naambekendheid, klanttevredenheid, …). Dit in combinatie met alle voordelen die de klant ervaart wanneer hij bij zijn eigen vertrouwde handelaar kan gaan shoppen zorgt ervoor dat Shopa een goed alternatief is voor onze Belgische klanten.

Meer informatie?

Wil je via Shopa nu ook zelf snel en voordelig (no cure no pay) een extra verkoopkanaal creëren? Kun je niet wachten om ermee aan de slag te gaan? Stuur dan zeker een mailtje naar partner@shopa.be en dan sturen wij zo snel mogelijk iemand bij je langs om alles verder toe te lichten. Tot dan!

Persbericht InforegioSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 25 juni 2019.
  • Curbstone

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons