van der Horst

Silverstone: Opnieuw Dennis Lind in Lamborghini Super Trofeo

Start zaterdagrace
Start zaterdagrace
In de Lamborghini Blancpain Super Trofeo stond tijdens de zaterdagrace opnieuw geen maat op Dennis Lind, rijdend voor Laton. Nadat hij 's ochtends de pole veroverde, scoorde de jonge Deen al zijn tweede zege van het seizoen. Eerder was hij ook al de primus in de seizoensopener in Monza. Lind pakt zo de leiding van het Pro-kampioenschap in handen. Het podium werd vervolledigd door Vito Postiglione (Imperiale) en Martin Kodric (Bonaldi).
  • Belgian Truck GP
De lekke band op de auto van Sarah Bovy en Ben Gersekowski
De lekke band op de auto van Sarah Bovy en Ben Gersekowski
Voor Sarah Bovy en haar Australische teamgenoot Ben Gersekowski verliep vooral de eindfase niet volgens plan; in de laatste ronde kregen zij namelijk te kampen met een lekke linkerachterband. Het duo kon in hun Leipert Motorsport Huracán wel nog als 25e aantikken na een zeventiende tijd tijdens de kwalificaties. De wedstrijd van morgen, die begint rond de klok van 14u20, zullen ze als negentiende op de grid mogen aanvatten.


Van der Horst Motorsport
Van der Horst Motorsport
Van der Horst Motorsport kon alweer twee podiums vieren in de Lamborghini Cup-klasse. Gerard Van der Horst tikte als tweede aan terwijl zijn teamgenoot en schoonbroer William van Deyzen de derde stek innam. Een goed resultaat voor het duo dat dit weekend zijn debuut maakt in Silverstone.--- UITSLAG RACE 1 LAMBORGHINI SUPER TROFEO SILVERSTONE 2016 (PDF) --- 

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op zaterdag 14 mei 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons