Silverstone: Emil Frey Lexus Racing Lexus RC F wint race 1

Emil Frey Racing - Lexus RC F GT3
Op de omloop van Silverstone hebben Albert Costa en Philipp Frommenwiller hun Emil Frey Lexus Racing Lexus RC F naar een onbetwiste zege geleid. Costa vertrok van op de pole en won de eerste van de tweed races voor het GT Open kampioenschap voor de Imperiale Racing Lamborghini’s van Giovanni Venturini/Marco Mapelli en Raffaele Gianmaria/Thomas Biagi.
De Emil Frey Lexus Racing Lexus RC F reed gans de wedstrijd aan de leiding en won met 11 seconden voorsprong op de eerste Imperiale Racing Lamborghini. Rob Bell/Shaun Balfe werden met hun Balfe Motorsport McLaren 650S vierde en wonnen de Pro-Am klasse. De Lexus RC F van Farnbacher Racing, bestuurd door Dominik en Mario Farnbacher sloot de top vijf af.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zondag 3 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.