van der Horst

Silverstone: Emil Frey Racing ongenaakbaar

Emil Frey Racing - Lamborghini Huracan GT3 EVO
Emil Frey Racing - Lamborghini Huracan GT3 EVO
Emil Frey Racing heeft vorig weekend de beide races voor het International GT Open op de omloop van Silverstone gewonnen. Tweemaal stonden Albert Costa and Giacomo Altoè op het hoogste trapje van het podium. Met die overwinningen lopen ze verder uit in de puntenstand van het kampioenschap.
Semkyr Motorsport - BMW M6 GT3
Semkyr Motorsport - BMW M6 GT3
In de zaterdagrace, die tweemaal onderbroken werd door de safety car, haalden Costa en Altoè het voor hun teamgenoten Norbert Siedler en Mikael Grenier. De derde plaats ging naar de SPS Automotive Performance Mercedes AMG van Miguel Ramos en Fabrizio Crestani. In de zondagsrace werden Costa en Altoè nipt geklopt door de Teo Martin Motorsport McLaren 720S van Fran Rueda en Andres Saravia, maar de Britse bolide kreeg een tijdstraf voor het niet uitzitten van de pit stop handicap waardoor de zege alsnog in handen kwam van de blauwe Lamborghini. De McLaren werd wel nog tweede voor de tweede Emil Frey Racing Lamborghini. Beitske Visser werd met Richard Gonda vierde met de Semkyr Motorsport BMW M6 GT3.

Foto's: International GT Open
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op woensdag 11 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons