van der Horst

Silverstone: Luzich Racing Ferrari en SPS Automotive Performance Mercedes verdelen de zeges

Start race 1 GT Open Silverstone 2018
Start race 1 GT Open Silverstone 2018
Op de omloop van Silverstone vond verleden weekend de vijfde van zeven manches voor het GT Open kampioenschap plaats. In beide races reden de winnaars van start tot finish op kop, race 1 werd gewonnen door de Luzich Racing Ferrari 488 GT3 van Marco Cioci en Daniel Serra, in de tweede race was het de beurt aan Tom Onslow-Cole en Valentin Pierburg (SPS Automotive Performance Mercedes AMG GT3) om op het hoogste schavotje plaats te nemen.
Valentin Pierburg & Tom Onslow-Cole
Valentin Pierburg & Tom Onslow-Cole
Na de Luzich Racing Ferrari eindigde de Imperiale Racing Lamborghini Huracan van Giovanni Venturini en Jeroen Mul op de tweede plaats in de race op zaterdag. De BMW TeamTeo Martin BMW M6 van Fran Rueda en Andrés Saravia pakte de laatste podiumplaats. De SPS Automotive Performance Mercedes AMG GT3 van Tom Onslow-Cole en Valentin Pierburg domineerde de tweede race en reed van start tot finish aan de leiding. Giovanni Venturini en Jeroen Mul eindigden opnieuw als tweede, de derde plaats ging naar de Ombra Racing Lamborghini Huracan van Alex Frassineti en Damiano Fioravanti. Mikkel Mac (Luzich Racing Ferrari 488 GT3), die vierde werd met Alessandro Pier Guidi behoudt de leiding in de puntenstand.

Foto's: GT Open
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op dinsdag 4 september 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons