van der Horst

Silverstone: Voorlopig geen beterschap voor Max Defourny

Max Fewtrell - R-Ace GP
Max Fewtrell - R-Ace GP
De eerste race voor de Formula Renault Eurocup te Silverstone werd er opnieuw een om snel te vergeten voor Max Defourny. Onze landgenoot nam de start van op de elfde positie maar kwam in de race niet verder dan een zestiende positie. De wedstrijd werd gedomineerd door Max Fewtrell (R-Ace GP), di ook de nieuwe leider in het kampioenschap is.
Max Defourny - MP Motorsport
Max Defourny - MP Motorsport
Pole positie en aan de leiding van start tot finish, er stond zaterdag geen maat op Max Fewtrell die de eerste race overheerste. Logan Sargeant (R-Ace GP) en Ye Yifei (Josef Kaufmann Racing) vergezelden de Brit op het podium van wat een weinig boeiende race was waar de posities al vastlagen van bij de start. Verder in de top vijf vonden we nog Lorenzo Colombo (JD Motorsport) en Alexander Vartanyan (Arden). Christian Lundgaard (MP Motorsport), die als leider in de tussenstand het weekend aanvatte, moest opgeven waardoor hij afzakt naar de derde positie in de tussenstand.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 19 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons