van der Horst

Singapore: Eerst Verstappen daarna Hamilton in de vrije trainingen

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton (Mercedes) was vrijdag de snelste tijdens de vrije trainingen in aanloop naar de GP van Singpore dit weekend. In de tweede sessie die plaats vond bij het vallen van de avond reed de Brit een ronde in 1:38.773 en was daarmee 0.184 seconde sneller dan Max verstappen (Red Bull). In de eerste sessie was de Nederlander nog de snelste met een ronde in 1:40.259.
De eerste vrije sessie werd gekenmerkt door enkele incidenten, zo viel de Ferrari van Charles Leclerc stil op de piste en ging Valtteri Bottas (Mercedes) op spectaculaire wijze de muur in. Na Verstappen ging de tweede tijd naar Sebastian Vettel (Ferrari), die 0.167 seconde toegaf op de tijd van de Nederlander. Verder in de top vijf vonden we nog Lewis Hamilton (Mercedes), Alexander Albon (Red Bull) en Nico Hulkenberg (Renault).

De tijden gingen al snel naar beneden in de tweede sessie die bij het vallen van de duisternis plaats vond. Na Hamilton en verstappen ging de derde tijd naar Vettel, hij ging Bottas, Albon en Leclerc vooraf. Carlos Sainz Jr (McLaren) tikte als zesde aan voor Nico Hulkenberg (Renault), Lando Norris (McLaren) en Pierre Gasly (Toro Rosso).

Foto: Georges De Coster
 



  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons