van der Horst

Sordo naast Neuville in de Monte Carlo?

Dani Sordo
Dani Sordo
Nadat Hyundai Spain reeds aangaf dat de Spanjaard Dani Sordo met de Hyundai i20 WRC aan de start zal komen in de Monte-Carlo naast Thierry Neuville, wist het gerenommeerde autosport.com dit gerucht vandaag te bevestigen.
Sordo heeft een goede reputatie in de Rally van Monte Carlo en scoorde in 2012 en 2013 een tweede en derde plaats. De Spanjaard is een specialist op asfalt en de geruchten doen de ronde dat hij ook voor dergelijke wedstrijden zal worden ingezet later op het seizoen. Voor de tweede wedstrijd in Zweden is Juho Hänninen in ieder geval geconfirmeerd door Hyundai Motorsport. De Fin zal ook nog andere te bepalen wedstrijden rijden. En wat de rol van Bouffier en Atkinson zal zijn in het verdere verhaal zullen we binnen enkele dagen te weten komen.

Met Sordo zou Citroën opnieuw een pion verliezen en dat maakt de kans op de aangekondigde mogelijke comeback van François Duval een stukje realistischer, al zal Yves Maton zijn definitieve ploeg rond Citroën pas bekend maken op 16 december, een maand voor de rally. 

Foto: Willy WeyensDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in FIA World Rally Championship op woensdag 4 december 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Rallye Monte Carlo.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons