van der Horst

Spa: Wolgang Reip met Chris Hoy in Nissan GT Academy Team RJN Nissan GT-R

Team RJN Nissan GT-R
Team RJN Nissan GT-R
In het voorprogramma van de 25 uren FunCup dit weekend worden zaterdag twee races voor het Brits GT-kampioenschap verreden. Aangezien enkele teams de kans aangrijpen om deze races te gebruiken als test voor de 24 uren van Spa telt het deelnemersveld voor dit weekend voorlopig al 37 wagens, het grootste aantal dit jaar voor het Brits GT. Zo zet AF Corse niet minder dan 5 Ferrari’s in met ondermeer kleppers als Toni Vilander en Emmanuel Collard. Goed nieuws voor de Belgen is de aanwezigheid van Wolfgang Reip die voor de tweede maal dit jaar Alex Buncombe vervangt op de Nissan GT Academy Team RJN Nissan GT-R.
Team Russia by Barwell BMW Z4
Team Russia by Barwell BMW Z4
Net als in Snetterton zal Reip bijgestaan worden door wielerlegende Chris Hoy. Uitkijken is het ook naar het debuut van het team Russia by Barwell dat een BMW Z4 GT3 inzet voor Timur Sardarov/Jonny Cocker en naar de prestaties van de Bentley Continental’s van M-Sport en Generation Bentley Racing. Na twee vrije trainingen en de kwalificatie op vrijdag worden er zaterdag twee races van één uur betwist.  


Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op woensdag 9 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H of Francorchamps.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons