van der Horst

Spa: Adrian Amstutz topt vrije trainingen Lamborghini Blancpain Super Trofeo

Bonaldi Motorsport - Lamborghini Huracàn Super Trofeo
Bonaldi Motorsport - Lamborghini Huracàn Super Trofeo
Op vrijdag stonden er voor de deelnemers aan de Lamborghini Blancpain Super Trofeo twee vrije sessies van een uur op het programma. De morgensessie werd serieus verstoord door het slechte weer en herhaaldelijk floepte het rode licht aan. In de namiddag klaarde de hemel uit en kon er eindelijk voluit gegaan worden. De snelste tijd was voor Adrian Amstutz in de Bonaldi Motorsport Huracán #34, een wagen die uitkomt in de PRO-AM klasse. Dennis Lind (Raton Racing), de leider in de puntenstand klokte de tweede tijd.
  • LTF
Raf Vleugels - Forest Racing
Raf Vleugels - Forest Racing
Daniel Lind was de snelste in de morgen in een sessie die geteisterd werd door regen. Veel belang kon men dus niet hechten aan de tijden maar de Deen was wel bijna twee seconden sneller dan zijn directe achtervolger Nicolas Armindo. In de namiddag kwam de zon te voorschijn en de piste lag er droog bij toen 46 wagens hun opwachting maakten om bezit te nemen van de piste. Na een uur prijkte Adrian Amstutz bovenaan de tabellen met een tijd van 2:21.087. Op 1.391 seconde volgde Dennis Lind en nog eens 0.490 seconde meer deed Schlegelmilch over een ronde. Raf Vleugels reed met een Huracàn van Forest Racing de 27ste tijd. 

Van Der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Van Der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán Super Trofeo
William van Deyzen (Van der Horst Motorsport) reed de tweede tijd in de Cup klasse na Fu (FFF Racing Team), Gerard Van der Horst klokte af met de derde tijd. Gersekowski, de ploegmaat van Sarah Bovy nam de laatste sessie voor zijn rekening maar kwam niet verder dan de 42ste tijd.Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 28 juli 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons