van der Horst

Spa: Nieuw deelnemersrecord voor de Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe

Lamborghini Blancpain Super Trofeo @ Spa
Lamborghini Blancpain Super Trofeo @ Spa
In het voorprogramma van de 24 Hours of Spa worden ook twee races voor de Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe verreden. Niet minder dan 50 Huracán LP 620-2 Super Trofeo hebben zich voor beide wedstrijden ingeschreven, een nieuw record. Daarmee is de Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe nu de one-make series met het grootste aantal deelnemers. De deelnemers komen uit in vier klasses, PRO, PRO-AM , AM en Lamborghini Cup.
  • LTF
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán LP 620-2
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán LP 620-2
Een opvallende nieuwe naam op de deelnemerslijst is die van Frank Biela, de Duitse  ex-DTM kampioen en vijfvoudig winnaar in Le Mans, maakt zijn debuut met een wagen Dörr Motorsport die hij deelt met Arne Hoffmeister. In de puntenstand leidt momenteel de Deen Dennis Lind, hij gaat de Italiaan Vito Postiglione vooraf met negen punten. De lage landen worden vertegenwoordigd door de Belgische Sarah Bovy en het Van der Horst Motorsport team dat twee wagens inzet voor Gerard Van der Horst en William van Deyzen. Van der Horst staat momenteel tweede in de puntenstand voor de Lamborghini Cup klasse, van Deyzen volgt op de derde plaats. De eerste race gaat vrijdag van start om 14u55, de tweede wedstrijd staat gepland op zaterdag om 11u50.

Foto's: Lamborghini Blancpain Super Trofeo & Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 27 juli 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons