Spa 400: Revanche voor Sluys en Schouten in race 2

JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
Nadat ze zaterdag nog voor de start van de race met pech geconfronteerd werden wisten Ward Sluys en Bas Schouten zondag revanche te nemen in de tweede race voor de Supercar Challenge. Op een natte piste waar de bandenkeuze een belangrijke rol speelde wisten zij met hun JR Motorsport BMW M4 de zege te behalen voor merk- en teamgenoten Michael Verhagen en Willem Meijer. De algemene zege ging ditmaal enigszins verrassend naar de Ferrari 458 GT3 van Jim en Glynn Geddie.
Tim Gray Motorsport - Norma M230FC
De dag begon met het nieuws dat de organisatie van de Supercar Challenge na de eerste race op zaterdag enkele wagens nog een penalty gaf. Een van de slachtoffers was de winnaar van het algemene klassement, de Ginetta G57 van Jean Marc Uereberecken en Jean-Pierre Lequeux. Zij verhuisden naar plaats twee en de zege ging naar de Norma van Stefano Leaney en Neil Primrose.

Dragon Racing - Ferrari 458 GT3
Op een natte piste was het zondagvoormiddag aanvankelijk opnieuw de Prime Racing Ginetta die de leiding nam bij de start van de race. De zwarte Ginetta hield de leiding lang vast maar verloor deze alsnog op het einde van de race, waar de bandenkeuze bepalend was, alsnog aan de Ferrari 458 van Jim en Glynn Geddie. Na de Ginetta eindigde de BMW Silhouette van Ward Sluys en Bas Schouten op de derde plaats algemeen, zij wonnen ook ruimschoots het Supercar Challenge klassement. Bij de start was het de andere BMW Silhouette van Michael Verhagen en Willem Meijer die het voortouw nam, maar al snel moesten zij hun meerdere erkennen in hun oprukkende teamgenoten. De tweede JR Motorsport BMW finishte als zesde algemeen achter de BE Motorsport Ligier LMP3 en de VR Motorsport Praga.

EMG Motorsport - Porsche 991 GT3 Cup
Leaney en Primrose, die eerder nog werden uitgeroepen tot winnaars van race 1, eindigden met hun Norma zevende algemeen en vijfde in het GT & Prototype Challenge klassement. Zij werden in het klassement gevolgd door vijf Porsche 991, met het EMG Motorsport exemplaar van Lamster/Wijtzes op kop. Zij pakten in de Supercar Challenge de laatste podiumplaats. De DVB Racing Porsche van Koen en Kris Waters geraakte dan toch hersteld na de startcrash van zaterdag en haalde de meet als vierde in de klasse. René Steenmetz won met de Ferry Monster Autosport Leon Cupra TCR de Super Sport divisie, in de Sport divisie was de zege voor de Alfa 147 van van der Voort/van der Sloot.