van der Horst

Spa: Art Car van Esteban Muth onthuld

Onthulling Art Car Esteban Muth
Onthulling Art Car Esteban Muth
Esteban Muth had het eerder op de week al aangekondigd, voor het tweede jaar op rij zou hij tijdens zijn thuisrace uitkomen op een wagen die een speciale livery zou krijgen ontwikkeld door Prinses Delphine van Saksen-Coburg. De BMW Art Car werd pas vrijdagmorgen officieel voorgesteld in de paddock van het circuit van spa- Francorchamps in aanwezigheid van Gerhard Berger.
  • St. Paul
Esteban Muth - Walkenhorst Motorsport BMW M4
Esteban Muth - Walkenhorst Motorsport BMW M4
Vorig jaar vond de Belgische DTM manche nog plaats op Circuit Zolder en toen reed Esteban Muth in een opvallend gekleurde Lamborghini waarvan de livery met de boodschap “Never give up” ontworpen was door Prinses Delphine van Saksen-Coburg. Ook dit jaar besloot de prinses een speciale kleurstelling te ontwerpen voor de wagen van Muth, nu een BMW M4. Ditmaal besloot de prinses om twee thema’s te verwerken in de kleurenstelling, “Never give up” maar ook “Life”. Ook de vereniging “Make a Wish” werd bij het project betrokken. Met deze wagen hoopt Esteban Muth zijn eerste punten van het seizoen te scoren.

Foto's: DTM-Media-Team
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op vrijdag 9 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps DTM.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons