van der Horst

Spa-Classic: Ticketverkoop gestart

Spa-Classic
Spa-Classic
De tickets voor de 11e editie van Spa-Classic van 12 tot 14 mei 2023 op het circuit van Spa-Francorchamps in België zijn vanaf nu verkrijgbaar (link ticketverkoop)! Voor de echte liefhebbers zijn er uiteraard exclusieve aanbiedingen: een Package of VIP Pass. Ook clubs en verzamelaars, onmisbare partners van onze meetings, kunnen zich hier inschrijven. Alle details hieronder!
  • De Swert Opticiens
Spa-Classic
Spa-Classic
Sinds zijn oprichting in 2011 is Spa-Classic dé niet te missen afspraak op de kalender van de Series by Peter Auto. Spa-Classic is op dit moment een van de populairste events van het seizoen en wordt zeer gewaardeerd, zowel door de coureurs als de toeschouwers die er jaar na jaar steeds talrijker aanwezig zijn (meer dan 20.000 in 2022)! Spa-Classic behoort vandaag dan ook tot de grootste historische races van Europa.
 
TARIEVEN VOORVERKOOP: TICKET PER DAG EN PASS 3 DAGEN 
Het is officieel: de ticketverkoop is geopend! Tickets per dag (vrijdag 12, zaterdag 13 of zondag 14 mei) en passes voor drie dagen zijn verkrijgbaar* in voorverkoop (tot donderdag 11 mei 2023 om 23.59 uur) en geven toegang tot het algemene terrein, de paddocks en de tribunes (vrije plaatsen).
 
Tarieven voorverkoop (incl. btw):
Vrijdag – € 20
Zaterdag – € 32
Zondag – € 26
Pass 3 dagen (vrijdag tot zondag) – € 41
Kinderen jonger dan 12 jaar, begeleid door een betalende volwassene, krijgen gratis toegang.
 
* Voor dit event geldt een limiet van 10 tickets per persoon. Bestellingen boven deze limiet kunnen worden geannuleerd zonder voorafgaande waarschuwing. Deze regel geldt voor bestellingen met eenzelfde familienaam, e-mailadres, facturatieadres, kredietkaartnummer of andere gegevens.
 
DATA EN OPENINGSTIJDEN PUBLIEK
Voor Spa-Classic opent het circuit van Spa-Francorchamps zijn deuren voor het publiek:
- vrijdag 12 mei van 8 tot 20 uur
- zaterdag 13 mei van 8 tot 22 uur
- zondag 14 mei van 8 tot 15 uur
 
EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN: VIP PASS EN PRIVILEGE PACKS PER DAG  
Spa-Classic
Spa-Classic
Spa-Classic op de mooist mogelijke manier beleven? Ook Privilege Packs per dag (zaterdag of zondag) en een VIP Pass voor 2 dagen (zaterdag en zondag) zijn verkrijgbaar.
Ze bevatten naast tickets ook toegang tot een VIP-zone voor een exclusieve beleving van het event (persoonlijke ontvangst door een hostess, ontbijt, cocktail lunch, snacks & open bar...).
 
Tarieven incl. btw
  •           Privilege Pack zaterdag – € 358
  •           Privilege Pack zondag – € 358
  •           VIP Pass 2 dagen (zaterdag en zondag) – € 540
 
Onder voorbehoud van beschikbaarheid, van een minimaal aantal deelnemers en de reservatie van een Privilege Pack of VIP Pass zijn ook opties mogelijk. Deze kunnen rechtstreeks worden gereserveerd bij Peter Auto (vip@spa-classic.com).
  •           Rondleiding paddocks** – € 50
  •           Pistedoop*** – € 150
 
**Bezoek van een uur per groep van maximaal 20 personen en minimaal 8 deelnemers
***Onder voorbehoud van de goedkeuring van de Wedstrijdleiding.
 
PARKEREN
Het circuit stelt elke dag parkeerplaatsen vlak bij de ingangen ter beschikking. Een parkingticket kost € 10 per dag.
 
EERBETOON AAN CLUBS EN VERZAMELAARS 
Spa-Classic
Spa-Classic
Clubs en particuliere eigenaars zijn steeds talrijker aanwezig en onmisbare partners geworden van de meetings by Peter Auto. Ze zijn hét symbool van een onuitputtelijke culturele rijkdom en beschikken over een grote collectie wagens uit alle hoeken van Europa.
Speciaal voor Spa-Classic worden deze clubs en verzamelaars in de kijker gezet en krijgen ze een centrale plaats op het terrein van het circuit. Daarbovenop profiteren ze van tal van voordelen en tickets tegen een voordelig tarief!

Peter Auto/Spa-ClassicDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op zondag 26 maart 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Classic.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons