van der Horst

Spa: Contingent Belgen in GT Cup Open

GT Cup Open @ Paul Ricard
GT Cup Open @ Paul Ricard
Naast de GT Open komt ook de GT Cup Open dit weekend aan de beurt in Spa-Francorchamps. Hoewel men had gehoopt op meer wagens dit weekend, moet men helaas vaststellen dat vele teams andere verplichtingen hadden. Daarom zullen er maar tien wagens aan de start verschijnen, al zijn er deze keer wel meer Belgen die op het appel verschijnen dan in Paul Ricard.
Vooral sommige protagonisten van in Le Castellet zijn er niet bij vanwege andere verplichtingen. Daar vallen Rodrigue Gillion en Nico Verdonck ook onder. Zowel de Brusselaar als ProSport Racing zitten namelijk dit weekend in Monza voor de DTM Trophy. Toch zal er genoeg Belgische inbreng zijn met dank aan Q1 Racing by EMG, dat vier wagens zal inzetten. Wie wel de blikvangerzal zijn is Three Sixty Racing Team, dat met drie wagens aan de start zal verschijnen: twee Porsche 911 GT3 Cup Gen 2's en een Transam Euro.

In tegenstelling tot bij de openingsmanche zal de GT Cup Open nu in beide races het circuit delen met de GT Open, zaterdag om 16:40 uur en zondag om 13:30 uur.

Foto: GT Cup OpenDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in International GT Open op donderdag 17 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons