van der Horst

Spa: Cordeel OK, de Wilde KO in eerste kwalificatie

Amaury Cordeel - MP Motorsport
Amaury Cordeel - MP Motorsport
Donderdag vond op het circuit van Spa-Francorchamps een eerste kwalificatie plaats voor de deelnemers aan de Formule Renault Eurocup, een sessie die de plaatsen op de grid voor de zaterdagrace bepaalden. Net toen de wagens de piste namen begon het te regenen zodat alle deelnemer kozen om de piste op te gaan op regenbanden. Amaury Cordeel (MP Motorsport) kon tevreden terugblikken op de sessie, hij realiseerde de zevende tijd.
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Voor Ugo de Wilde (JD Motorsport) verliep de kwalificatie heel wat minder, onze landgenoot kreeg de wagen maar niet goed afgesteld en moet de zaterdagrace aanvatten van op een verre vijftiende plaats. De pole ging naar Leonardo Lorandi (JD Motorsport - 2:30.257), hij krijgt Victor Martins (MP Motorsport) naast zich. Op de tweede startlijn nemen Lorenzo Colombo (MP Motorsport) en Federico Malvestiti (Bhaitech) plaats.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op donderdag 25 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons