van der Horst

Spa Euro Race: Eerste junior-zege voor Mauro Polderman

Mauro Polderman - AST Competition
Mauro Polderman - AST Competition
Met meer dan 50 rijders stonden ze aan de start voor de eerste race voor de Clio Cup Series in het kader van de Spa Euro Race. Onder hen ook enkele Nederlanders en één Belg en zij presteerden allen meer dan behoorlijk. Zo zegevierde Mauro Polderman (AST Competition) voor het eerst in de junior klasse van de Clio Cup Series, bovendien werd hij elfde algemeen.
Lucas Cartelle - Milan Compétition
Lucas Cartelle - Milan Compétition
Stephan Polderman (AST Competition), vader van Mauro, moest niet veel onderdoen, hij werd vijftiende algemeen en tevens tweede bij de Gentlemen en dit achter een andere Nederlander René Steenmetz (AST Competition). Dan was er nog Lorenzo van Riet (Rangoni Corse), hij kwam als zesde algemeen over de finish. Voor het eerst dit jaar hadden we ook een Belg aan de start met Lucas Cartelle. Voor zijn eerste optreden op circuit kwam hij uit voor het prestigieuze Milan Compétition en hij deed het ver van onaardig met een negentiende plaats algemeen, tevens zesde junior piloot.   

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 1 juni 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons