van der Horst

Spa Euro Race: JR Motorsport pakt pole

JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
JR Motorsport - BMW M4 Silhouette
De eerste meters van het weekend zijn vandaag weer gereden. Vandaag stonden er twee vrije trainingen op het programma en aan het einde van de middag de kwalificatie. Ward Sluys en Bas Schouten eiste de poleposition op met een tijd van 2.26.019. De BMW M4 Silhouette versloeg de Porsche van Patrick Lamster en Donald Molenaar met vier tiende van een seconde. De derde positie is voor Roger Grouwels die zijn Porsche 991 voor de Porsche van John de Wilde wist te houden.
Febo Racing Team - Seat Leon Cup Racer
Febo Racing Team - Seat Leon Cup Racer
In de Supersport 1 divisie start morgen Dennis de Borst en Martin de Kleijn van de eerste plek. De tweede tijd is voor Eric van den Munckhof, die zijn BMW Z4 Coupe GTR dit weekend opnieuw deelt met Henry Zumbrink. Het BS Racing team van Marcel van de Maat en Peter Schreurs legden beslag op de derde positie.
West Suffolk Racing - BMW M3 E46
West Suffolk Racing - BMW M3 E46
Ollie Talor wist zijn BMW M3 E46 naar de poleposition te rijden in de Supersport 2 divisie, voordat hij zijn auto met een technisch probleem aan de kant moest zetten. Opnieuw begint zijn weekend niet zonder problemen. In de Sport divisie ging de eerste plek opnieuw naar Chris Voet en Bart van den Broeck. Zij waren te snel voor John van der Voort en Sandra van der Sloot in de Alfa 147 Cup die de tweede tijd noteerden en de Renault Clio RS van Rob Nieman die van de derde plek start.

Dit weekend rijden er ook negen bolides mee van de DRDO in een eigen divisie en daar zagen we dat Cees Lubbers en Leon Rijnbeek de snelste tijd noteerden. Daan van Kuijk en Wouter Boerenkamps tekenden voor de tweede tijd en de derde tijd noteerde Peter Koelewijn.

Morgen start de race voor de Supercar Challenge pbHankook om 13.45 uur. De race is live te volgen via de live timing: livetiming.alkamelsystems.com/spa.

Supercar Challenge powered by Hankook PressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Supercar Challenge op vrijdag 9 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons