van der Horst

Spa: Jürgen Van Hover topt Carrera Cup Benelux in eerste vrije training

Jürgen Van Hover - Speedlover
Jürgen Van Hover - Speedlover
In het voorprogramma van de FIA WEC Spa 6 Hours rijden de Porsche Carrera Cup Benelux en de Porsche Carrera Cup France twee races, tevens de openingswedstrijden voor de Benelux Cup. Zesendertig wagens namen donderdagmorgen deel aan de eerste vrije training waar de snelste tijd werd gereden door Mikkel Overgaard (Dinamic Motorsport) in 2:23.456. Jürgen Van Hover (Speedlover) was primus bij de deelnemers aan de Benelux Cup met de vierde tijd algemeen.
  • De Swert Opticiens
Nicolas Saelens - Belgium Racing
Nicolas Saelens - Belgium Racing
Ayhancan Güven (Martinet by Alméras), die zich dit jaar concentreert op de Franse cup, klokte de tweede tijd in 2:23.985, Hugo Chevalier (Martinet by Alméras) volgde in het klassement met een ronde in 2:24.226. Jürgen Van Hover (Speedlover – 2:25.004) voerde het klassement van de Benelux-rijders aan voor Max Van Splunteren (Team GP Elite), Loek Hartog (Bas Koeten Racing), Dylan Derdaele (Belgium Racing) en Xavier Maassen (DVB Racing). Nicolas Saelens (Belgium Racing) was snelste in de klasse B van de Porsche Carrera Benelux Cup.

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op donderdag 2 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons