van der Horst

Spa: Nathan Vanspringel met Mustang GT4 in GT4 European Series

Ford Mustang GT4 - TeamFloral
Ford Mustang GT4 - TeamFloral
De manche van de GT4 European Series die in het voorprogramma van de 24 Hours of Spa plaats vindt zal het Europees debuut zien van de nieuwe Ford Mustang GT4. Wat meer is, de wagen wordt er bestuurd door een Belgische piloot, Nathan Vanspringel en ingezet door TeamFloral.
Olivier Hermans en Nathan Vanspringel
Olivier Hermans en Nathan Vanspringel
Er bestaat al een geruime tijd een samenwerking tussen Ford Vanspringel, Ford Performance en TeamFloral onder meer in de Fiesta Sprint Cup. Toen Ford de Mustang GT4 in Europa wilde laten debuteren werd er logischer wijze gedacht aan TeamFloral. Een geschikte rijder was dan ook snel gevonden, Nathan Vanspringel de Ford Fiesta Sprint Cup kampioen van 2019. De laatste jaren komt Nathan Vanspringel uit in de Hundred Series by BGDC waar hij voor VDS Racing Adventures een MARC Car Focus V8 bestuurt. Vanspringel kwam vorig jaar ook in actie tijdens de 24 uren van Zolder met de MARC Cars Mustang van VDS Racing Adventures.

Foto's: Ford Performance & Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 18 juni 2024.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons