van der Horst

Spa Racing Festival: Deldiche Racing maakt rentree in Supercar Challenge

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Volgend weekend gaat op het Circuit van Spa-Francorchamps het Spa Racing Festival door, een event waar de Supercar Challenge de hoofdmoot van vormt. Nadat Deldiche Racing in Assen niet aan de start kwam wegens deelname aan de 24 Hours of Zolder, keert het team in Spa terug in de serie. Deldiche Racing zet geen drie maar slechts twee wagens in een Norma voor Tom Boonen en een voor Thomas Piessens/Tim Verbergt.
  • Dreamdrive
Alain Berg - Norma M20 FC
Alain Berg - Norma M20 FC
Tim Joosen en Luc de Cock blijven ditmaal dus aan de kant. De concurrentie is echter niet mals, de twee Belgische Norma's zullen het moeten opnemen tegen de gelijkaardige bolide van Alain Berg, maar vooral de twee aanwezige LMP3’s, de Ginetta van Max Aschoff en de Ligier JS P3 van Javier Ibran Pardo. Daarnaast zijn er ook de GT4s zoals de Lamborghini Huracan van Bob Herber of de BMW M6 GT3 van Nicky Catsburg en Bart Arendsen.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op woensdag 13 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Racing Festival.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons