van der Horst

Spa Racing Festival: Funyo Endurance Cup kent z’n finale in België tijdens het Spa Racing Festival

Funyo SP05 EVO
Funyo SP05 EVO
Begin dit jaar werd de Funyo prototype racecar officieel voorgesteld aan de Benelux ter gelegenheid van de Waregem Racing Show.
  • De Swert Opticiens
De krachtbron van deze bolide is een Peugeot 308 GTI Turbo motor, die garant staat voor een topsnelheid van 250 km/u en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 3,6 sec. Het totaal gewicht van de wagen is 670 kg. en hij is voorzien van een Sadev sequentiële versnellingsbak.

Volgend weekend is er een deelname van het Franse Funyo endurance kampioenschap ter gelegenheid van het Spa Racing Festival, en dit op het circuit van Spa-Francorchamps.

Niet minder dan 18 wagens zijn reeds ingeschreven. Ze zullen meestrijden in de GT Prototype klasse in een organisatie van de Supercar Challenge.

Tevens zal er gedurende het ganse weekend een promostand zijn van Funyo-Benelux, de officiële verdeler van Funyo voor de lage landen.

Hier zul je terecht kunnen voor alle inlichtingen die je wilt verkrijgen i.v.m. deze racewagen.

Funyo, betaalbaar raceplezier.

Persbericht Funyo Benelux



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op maandag 10 oktober 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Racing Festival.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons