Total 24 Hours of Spavan der Horst

Spa Rally: Cherain houdt Fernémont op afstand

Cédric Cherain - Skoda Fabia R5
Cédric Cherain - Skoda Fabia R5
Cédric Cherain houdt Adrian Fernémont op afstand na de ochtendlus op de slotdag van de Spa Herock Rally. Het verschil blijft rond de 20 seconden hangen en dat met nog acht proeven te gaan.
Cédric Cherain (Skoda Fabia R5) klokte gisteren al 10 van de 12 besttijden en deed daar zondagochtend meteen nog eentje bij. Adrian Fernémont (Skoda Fabia R5) legde zich er echter nog niet bij neer en klokte daarna twee keer de snelste tijd, alvorens Cherain toonde dat dat voorlopig volstond met een nieuwe scratch. Het verschil bedraagt nu 19,3 seconden.

Beiden zullen onder elkaar uitvechten wie met de zege gaat lopen, want Ghislain de Mévius (Skoda Fabia R5) volgt al op bijna 2 minuten. Patrick Snijers (VW Polo R5) ligt wel nog op de loer voor de derde podiumstek. PJM Cracco (Ford Fiesta) is stevig vijfde op bijna vier minuten. Joachim Wagemans (Peugeot 208 R5) is voorlopig zesde, voor ene Pascal Gaban (Porsche GT3) die toont dat hij nog niets van zijn snelheid is verloren.

Foto: RIPSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op zondag 17 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Herock Spa Rally.
  • VR Racing

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons