van der Horst

Spa Rally: Een assistentiepark in de Endurance Paddock van Francorchamps!

Spa Rally
Spa Rally
Het is één van de grote nieuwigheden van de Herock Spa Rally 2019! Om de gezelligheid van het evenement te verhogen zal het assistentiepark verhuizen naar de Endurance Paddock van het mooiste circuit ter wereld. Daar kunnen de deelnemers genieten van een verhoogd comfort, wat de sfeer alleen maar ten goede kan komen. Ook al omdat 'L'Arbre', voorheen gekend als ‘L’ArbrequiTue’, voor de volgers en het publiek een uitstekend trefpunt vormt, waar de ambiance in de loop van de dag alleen maar zal stijgen. Bovendien vertrekt de chronorit van Francorchamps, op zaterdag om 10u46 en 15u44 en op zondag om 8u35, 11u58 en 15u21 op slechts een steenworp afstand, aan het Shopping Center. Meer dan ooit vormt het assistentiepark dus het hart van de Herock Spa Rally 2019!
Eén klassementsrit eindigt... in het hartje van Spa!

De organisatoren van de Herock Spa Rally lieten het al weten: tijdens de editie 2019 draait het vooral rond authenticiteit. Bij gebrek aan de Clémentine, voortaan verboden terrein, hebben ze een krachttoer verwezenlijkst door een klassementsrit... in het hartje van Spa te laten eindigen, in het Parc de Sept Heures! De chronorit van Spa, 11,31 km lang, start ter hoogte van Polleur, gaat dwars het Bois des Gattes en loopt langs enkele spektakelpunten waar het publiek zal van smullen, zoals de haarspeldbochten van Tiège, vlak bij de E25, van Arbespine en van Balmorol, om uiteindelijk te finishen in het Parc de Sept Heures, vlakbij ‘Annette et Lubin’. Dit wordt ongetwijfeld een succesnummer, dat op zondag 17 maart drie keer zal worden afgewerkt, om 10u09, 13u32 en 16u55. Na een regroepering rijden de wagens dan over het podium op de Place du Monument, waar het publiek ook terecht kan voor ticketverkoop, programma's en merchandising, en niet te vergeten een open bar, als beste bewijs dat het hart van de Ardense stad opnieuw een strategisch punt in de Herock Spa Rally wordt!

Persbericht Spa RallyDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op vrijdag 1 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Herock Spa Rally.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons