van der Horst

Spa Rally: Inschrijven vanaf maandag

Spa Rally
Spa Rally
Bij DG Sport zijn ze al volop bezig met de voorbereidingen van de 2020 editie van de Spa Rally. Het parcours ligt al vast, met een aantal mooie verrassingen die nog voor het eind van het jaar zullen bekend gemaakt worden, en sommige deelnemers staan nu al in de startblokken. Zij kunnen eerstdaags hun deelname officieel maken want de start van de inschrijvingen is voorzien op maandag 9 december.
"En tot 7 februari kan iedereen genieten van een zeer interessant voordelig tarief, zegt Carolane Jupsin in naam van DG Sport. De inschrijvingen voor de BRC en de BHRC worden aangeboden aan 1375 euro, vanaf 7 februari betaal je hiervoor 1500 euro. Voor de teams die geïnteresseerd zijn in het Critérium, die inschrijving bedraagt tot 7 februari 490 en nadien betaal je hier 590 euro voor. En tenslotte is er de VHRS, die 650 euro kost en na 7 februari wordt opgetrokken naar 750 euro."

Geen reden dus om nog langer te aarzelen, vooral ook omdat DG Sport een deel van de Spa Rally 2020 communicatie zal doen in functie van de evolutie van de inschrijvingen. En een beetje promo heeft nog nooit iemand kwaad gedaan...

Er is ook een "Ouvreurs" pack voorzien, net als een deelname aan de Shakedown op vrijdag 13 maart.

Afspraak vanaf maandag 9 december op de site www.sparally.com, kies voor het luik 'Deelnemer', daarna 'Inschrijvingen". En weg ben je...

Persbericht Spa RallySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op vrijdag 6 december 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Herock Spa Rally.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons