van der Horst

Spa: Richard Dean en Zak Brown volgende week aan de start in GT4 European Series

United Autosports - McLaren 570S GT4
United Autosports - McLaren 570S GT4
Uitstel is geen afstel, zullen Richard Dean en Zak Brown gedacht hebben. Het Brits-Amerikaans duo dat eigenaar is van United Autosports, maakte begin juni bekend dat ze in Zandvoort aan de start zouden staan van de GT4 European Series. Dat plan moest uiteindelijk net voor de aanvang opgeborgen worden omdat Brown verplichtingen had in Frankrijk. Nu heeft het team bevestigd dat de heren toch aan de start komen, ditmaal in het voorprogramma van de 24 Uur van Spa.
  • VR Racing
De heren gaven nog verstek voor Zandvoort, nadat Brown naar Frankrijk was overgevlogen als manager van het McLaren F1 Team voor een herdenking voor Mansour Ojjeh, de overleden investeerder van het team. Toen werd al vermoed dat Spa-Francorchamps de volgende kanshebber was voor een deelname van het duo. Zak Brown zal wel moeten hopen dat hij zijn tweede adem gevonden heeft. Vorige week testte hij immers nog positif op Covid-19, waardoor hij de Britse GP moest missen.

Naast de tandem Brown-Dean zullen ook de twee vaste ingeschreven McLaren aan de start verschijnen, voor Bailey Voisin/Charlie Fagg en Dean MacDonald/Gus Bowers.

Foto: GT4 European SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA GT4 op zaterdag 24 juli 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting TotalEnergies 24 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons