Spa: Tim Heinemann op weg naar tweede titel na winst in race 2

Tim Heinemann - Team Toyota Gazoo Racing Germany powered by Ring-Racing
Tim Heinemann (Team Toyota Gazoo Racing Germany powered by Ring-Racing) heeft zondag de tweede race voor de DTM Trophy op het circuit van Francorchamps gewonnen. Voor Heinemann was het al de vijfde zege in tien races, daarmee lijkt de Toyota rijder op weg naar een tweede titel.
Theo Oeverhaus - Walkenhorst Motorsport BMW M4
Tim Heinemann reed van start tot finish aan de leiding en werd gedurende race nooit bedreigd. Theo Oeverhaus (Walkenhorst Motorsport BMW M4) en Moritz Löhner (FK Performance Motorsport BMW M4) vervoegden Heinemann op het podium. Speed Monkeys Aston Martin rijders Jacob Riegel en Nick Hancke vervolledigden de top vijf. Alexandre Papadopulos die uitkomt voor het Belgische Selleslagh Racing Team pakte met zijn Mercedes-AMG een mooie achtste plaats. Daniel Gregor (KÜS Team Bernhard Porsche 717 Cayman), zaterdag nog winnaar van de eerste race moest ditmaal de strijd staken.

Foto's: DTM-Media-Team

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 11 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps DTM.