van der Horst

Spa: Twee op rij voor Mikel Azcona

Mikel Azcona - Volcano Motorsport Cupra
Mikel Azcona - Volcano Motorsport Cupra
Mikel Azcona (Volcano Motorsport Cupra) heeft na de eerste race vrijdag ook de tweede race voor de TCR Europe serie gewonnen. Azcona koos opnieuw om slicks vooraan en regenbanden achteraan te monteren op zijn Cupra en dat bleek opnieuw de juiste keuze. Azcona stormde vooruit van de dertiende startplaats naar de leiding en won met 4,293 seconde voorsprong op Tom Coronel (Boutsen Ginion Racing Honda Civic).
Tom Coronel - Boutsen Ginion Racing Honda Civic
Tom Coronel - Boutsen Ginion Racing Honda Civic
Coronel wist tot aan de finish de aanvallen van John Filippi (Target Competition Hyundai i30 N) af te weren. Ook Teddy Clairet (Team Clairet Sport Peugeot 308) was de auteur van een mooie remonte en klom op van de veertiende naar de vierde plaats aan de finish. De Fransman ging onze landgenoot  Nicolas Baert (Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS) vooraf. Dániel Nagy (Hyundai), Andreas Bäckman (Target Competition Hyundai i30 N), Nicola Baldan (Élite Motorsport Cupra), Evgeny Leonov (Volcano Motorsport Cupra) en Mike Halder (Team Halder Honda Civic) maakten de top tien vol. Halder blijft leider in de tussenstand.

Foto's: Georges De Coster
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op zaterdag 24 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons