van der Horst

Spa: Victor Martins op pole voor race 1 - Amaury Cordeel vanaf plaats acht

Amaury Cordeel - MP Motorsport
Amaury Cordeel - MP Motorsport
Tijdens de tweede kwalificatiesessie voor de Formule Renault 2.0 Eurocup was het Victor Martins (MP Motorsport) die de snelste tijd liet optekenen en zo vanaf pole mag starten voor de eerste race. De Fransman reed een 2:19.330 en bleef hiermee Sébastian Fernandez (Arden) en Oscar Piastri (R-ace GP) voor. Amaury Cordeel (MP Motorsport) was net zoals gisteren de snelste Belg. De huidige Spaanse F4-kampioen mocht even proeven van de pole, maar viel uiteindelijk terug naar een achtste plaats.
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Ugo de Wilde - JD Motorsport
Voor Ugo de Wilde (JD Motorsport) was het weer een kwalificatie die niet echt liep. De jonge Belg kwam al laat buiten tegenover de andere deelnemers en zag zijn snelle rondje in het water vallen door een rode vlag situatie nadat Alessio Deledda in de vangrails vloog vlak na Speakers Corner. Bij de herstart probeerde de Wilde nog maar kwam uiteindelijk niet verder dan een zestiende plaats.

Foto's: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op vrijdag 26 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons