van der Horst

Spanje: Nieuw kleurenschema voor Vandoorne - Hilmer Motorsport terug

Stoffel Vandoorne - ART GP
Stoffel Vandoorne - ART GP
Dit weekend vindt op de omloop van Barcelona de tweede manche van het GP2 kampioenschap plaats. De bolide van Stoffel Vandoorne, winnaar van de eerste GP2 race van het jaar en testrijder bij McLaren, staat niet langer in het gekende wit-rode kleurenschema dat de bolides van ART GP dragen sinds het ontstaan van het team, maar kreeg een vrijwel identiek kleurenpatroon aan dat van de nieuwe McLaren’s F1, grafiet grijs met rood-oranje tinten. Daarnaast is Hilmer Motorsport, dat niet aanwezig was bij de eerste races in Bahrein wegens het ontbreken van betalende rijders, er ditmaal terug bij. Het Duitse team zet twee wagens in voor Nick Yelloly en Johnny Cecotto Jr.
De McLaren’s verruilden voor de GP van Spanje hun zilveren basiskleur voor donker grijs, een kleurenschema dat nu ook overgenomen is door ART GP voor de GP2 bolides van Stoffel Vandoorne en Nobuharu Matsushita. ART GP onderhoudt goede banden met McLaren en Vandoorne is testrijder bij het Britse merk.

Hilmer Motorsport
Hilmer Motorsport
Hilmer Motorsport dat in 2013 succesvol debuteerde in de GP2 maar vorig jaar een tegenvallend seizoen kende slaagde er niet in om voor de eerste races in Bahrein rijders vast te leggen, het Duitse team gaf dan ook forfait voor die eerste manche. In Spanje staat Hilmer Motorsport er terug met als rijders de Brit Nick Yelloly, vorig jaar actief in de GP3 en de Venezolaan Johnny Cecotto Jr., vijfde in de GP2 eindstand in 2014.

Foto's: GP2Series  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons