van der Horst

24H Spa: Sporting Telenet verzorgt coverage van Total 24 Hours of Spa

Total 24H of Spa 2015
Total 24H of Spa 2015
Voor het eerst sinds lang zullen de Total 24 Hours of Spa ook op een Vlaamse televisiezender worden uitgezonden, dankzij een samenwerking tussen SRO Motorsports Group en Sporting Telenet. De Vlaamse sportzender bij uitstek neemt de volledige verslaggeving van de Ardense enduranceklassieker over, goed voor zowat 14 uur live uitzending.
Hoewel de Vlaamse autosportliefhebber uiteraard altijd op de website van de Blancpain GT Series terecht kan voor live verslaggeving van de Total 24 Hours of Spa - en sinds kort ook via de officiële app van de Blancpain GT Series - bleek er de afgelopen jaren toch een gemis op het gebied van Nederlandstalige televisieverslaggeving van het hoogtepunt van het seizoen.

Dankzij samenwerking met Sporting Telenet is dat voor de editie 2015 verholpen. Alle beschikbare wedstrijdbeelden worden op zaterdag 25 juli en zondag 26 juli live uitgezonden, met het vakkundig commentaar van Peter Baert en Andy Jaenen. In de loop van de wedstrijd zullen ook heel wat rijders langslopen in de commentaarcabine, om hun inzicht op de race te geven.Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Blancpain GT Endurance op woensdag 15 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons