van der Horst

Steeds meer bekende namen op de deelnemerslijst van de Belcar Skylimit Sprint Cup

Kata Bozó
Kata Bozó
De Belcar Skylimit Sprint Cup, die een instapformule biedt voor rijders die goedkoop willen racen, belooft een groot succes te worden. Steeds meer wagens en rijders bevestigen hun deelname, naast jonge rijders die hun eerste stappen zetten in de autosport, komen we ook bekende namen tegen. Bij de rijders kondigden zo Kata Bozó alsook Bart en Paul Lievens hun deelname aan. Bij de teams noteren we dan een welkome terugkeer op circuit van Beliën Motorsport.
Bart en Paul Lievens - BMW 228I
Bart en Paul Lievens - BMW 228I
Katalina Bozó neemt niet de gemakkelijkste weg door te kiezen voor een Honda waarmee ze het in haar klasse gaat opnemen tegen heel wat BMW’s. Zo is er in klasse 4 Dieter Aerts met een BMW 135i en ook Bart en Paul Lievens kiezen voor een BMW, namelijk een 228I waarmee ze uitkomen in klasse 3. In diezelfde klasse komt ook Peter Bens uit met een Abarth 500.

In de klasse 2 noteren we dan weer de komst van twee Mazda’s MX-5, eerste generatie, voor Raf Lemmens en Bert De Vidts waar ze het ondermeer opnemen tegen de Ford Fiesta van Raf Pireyn. Uit de Nederlandse DNRT komen Rob Reynders en Arthur Zeelmaekers met hun Peugeot 206 GTI.

Beliën Motorsport - BMW 120D
Beliën Motorsport - BMW 120D
In de klasse 4 hoopt Kris Van Kelst de BMW’s weerwerk te kunnen bieden met zijn Seat Léon Supercopa. Beliën Motorsport stoomt dan weer hun BMW 120d om opnieuw klaar aan de start te staan van de Belcar Skylimit Sprint Cup. Het wordt dus uitkijken naar het weekend van 8 en 9 mei waar de eerste races plaatsvinden op Circuit Zolder in het kader van het New Race Festival.

Foto's: Ford Fiesta Sprint Cup, Bart Lievens & Marnik Mouchaers
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op maandag 19 april 2021.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons