van der Horst

Sterk deelnemersveld voor Macau GT Cup

Start Macau GT Cup
Start Macau GT Cup
Nadat Autosport.be eerder deze week het nieuws bracht dat Laurens Vanthoor in november terug-keert naar Macau, gaf de organisatie van het evenement vandaag de volledige deelnemerslijst voor de Macau GT Cup vrij. Maar liefst 36 dikke GT’s zullen zich tijdens het weekend van 16 november door de smalle straten van de voormalige Portugese kolonie een weg banen, waaronder heel wat grote namen die het aanzien van de wedstrijd alleen maar doen groeien.
  • Prospeed Competition
Naast Laurens Vanthoor en zesvoudig Macau winnaar Edoardo Mortara die de kleuren van Audi verdedigen, brengt BMW zijn DTM-rijders Marco Wittman en Augusto Farfus onder bij Team AAI, dat twee BMW Z4 inzet. Ook Bentley tekent present, met een Continental GT3 van het Chinese Absolute Racing voor Jean-Karl Vernay. Danny Watts zal opnieuw een McLaren MP4-12C GT3 uit de stal van United Autosports de sporen geven, terwijl ook Maro Engel en Renger van der Zande terugkeren aan het stuur van een Mercedes SLS AMG GT3. 
 
Porsche’s nieuwe goudhaantje Earl Bamber verschijnt aan de start met een 911 GT3-R, terwijl Rui Aguas en local Andre Couto een Ferrari door de straten zullen jagen. Katsumasa Chiyo (dit jaar nog aan het werk te zien in de Blancpain Endurance Series) vertegenwoordigd tot slot Nissan met aan boord van een GT-R NISMO GT3.

De volledige deelnemerslijst voor de Macau GT Cup kan u hier raadplegen.

Foto: Erebus
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op donderdag 9 oktober 2014.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons