van der Horst

24H Spa: Spinelli/Grenier winnen eerste race - Pech voor de Belgen

Antonelli Motorsport - Lamborghini Huracan Supertrofeo
Antonelli Motorsport - Lamborghini Huracan Supertrofeo
Loris Spinelli en Mikael Grenier wonnen deze namiddag een spectaculaire eerste wedstrijd omtrent de Lamborghini Super Trofeo in Spa. Vito Pistoglione nam een snelle start voor Yuki Nemoto (#6) en de latere winnaar Grenier. De Italiaan moest echter door een langere pitstop de leiding laten aan Abbate, die intussen het stuur had overgenomen van de startnummer 6. Een drive through voor te snel rijden in de pits wierp laatstgenoemde echter nog terug in de eindfase.
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Van der Horst Motorsport - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Ook getroffen door eenzelfde straf waren onze landgenoten Niels Lagrange/Pieter Vanneste en Jan Van Uytsel/Raf Vleugels. Lagrange reed voor de penalty op de zesde plaats algemeen en was leider in Pro Am, hij finishte uiteindelijk als 18e en vierde in de klasse. Juan Perez won de Lamborghini Cup voor de beide bolides van Van der Horst Motorsport; Gerard Van der Horst finishte voor zijn teamgenoot William Van Deyzen.



Foto's: Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Lamborghini Super Trofeo op vrijdag 28 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons