van der Horst

Gamma Racing Day: Cor Eusen wint race 2

Cor Euser - Marc II Mustang V8
Cor Euser - Marc II Mustang V8
Cor Euser heeft met zijn Marc II Mustang V8 de tweede race voor de Supercar Challenge in het kader van de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen gewonnen. Bij de start nam Max Weering (Lamborghini Huracan) de leiding in handen, maar die moest hij al snel afstaan aan Euser die de koppositie wist te handhaven tot aan de meet. John de Wilde (Porsche 991 GT3 Cup), zaterdag nog mooi tweede, kende de nodige pech. Na een contact in het begin van de race verloor hij wat plaatsen, maar hij moest zich uiteindelijk tevredenstellen met de zesde plaats.
Twee safety car procedures konden niet verhinderen dat we opnieuw een spannende race voorgeschoteld kregen. Roger Grouwels (Porsche 991 GT3 Cup) werd naar achteren verwezen ten gevolge van een drive through penalty voor het aantikken van een andere deelnemer. Uiteindelijk werd Dick Freebird de beste Porsche-rijder op plaats drie, voor merkgenoten Jos Jansen, Floris Dullaart en John de Wilde. Winst in de Supersport 1 divisie was er voor Nabuurs/Van Riet (Leon Cupra). Oosten/Teekens (BMW Zilhouette) waren primus in de Supersport 2 divisie, Henk Tappel won de Sport Divisie.

Foto: Supercar Challenge
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zondag 18 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons