van der Horst

Superstars@Zolder: GT Sprint International Series rijdt samen GT Divisies Supercar Challenge

Spa Euro Race: De beide wedstrijden in beeld gebracht
Dit weekend zullen de bolides in de GT Sprint International Series hun wedstrijden afwerken met het startveld van de GT-Divisies uit Supercar Challenge powered by Dunlop. Gezien het kleine startveld van het Italiaanse kampioenschap, slechts om en bij de tien bolides, is dit geen geheel onlogische beslissing. Ook voor de toeschouwers kan dit enkel maar extra spektakel teweeg brengen, mede gezien het verschil in bandenleverancier (Dunlop versus Hankook) in de beide kampioenschappen. De organisatie werkt momenteel naarstig aan een nieuw tijdschema om de wijzigingen vlot te kunnen inpassen dit weekend.
  • Hamofa Performance

Update 22.30

De organisatie bevestigde de nieuwe timing, welke wijzigingen onderging op zowel vrijdag, zaterdag als zondag. Ook de briefingmomenten op vrijdag voor de GT-divisies zijn veranderd. "Vanwege het beperkte aantal deelnemers in de Italiaanse GT Sprint Series (8 wagens), werd de beslissing genomen dat ze onze wedstrijden met de GT-Divisies zullen vervoegen", aldus de Supercar Challenge organisatie.

Update 19 juni 2013 12.30

Vanwege bestaande afspraken besloot de organisatie een nieuwe timing uit te brengen waarin een deel van de aanpassingen teruggedraaid werden.

Alle informatie, inclusief de nieuwe timing, kan u vinden op de evenementpagina van Superstars @ Zolder op Autosport.be.

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Supercar Challenge op dinsdag 18 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Superstars @ Zolder.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons