van der Horst

Sven Pribylla nieuw algemeen directeur Circuit Zolder

Voorzitter van de Raad van Bestuur van vzw Terlamen & Sven Pribylla
Voorzitter van de Raad van Bestuur van vzw Terlamen & Sven Pribylla
De Raad van Bestuur van Circuit Zolder heeft Sven Pribylla als nieuwe algemeen directeur benoemd. Pribylla komt op 23 mei aan het roer van de vzw Terlamen, uitbater van het circuit. Sven Pribylla (37) volgt Thierry Deflandre op, wiens contract in onderling overleg werd beëindigd in december 2015.
Sven Pribylla werd geboren in Genk en is woonachtig te Lummen. Van 2013 tot voor kort was hij Vestigingsmanager in de nieuwe vestiging van Groep JAM te Dilsen-Stokkem en Certified AMG Expert bij Groep JAM, eerder was hij Vestigingsmanager voor Garage Hermod – Groep JAM. Daarvoor vervulde hij een gelijkaardige functie bij Jaguar Hasselt. Een uitgebreide commerciële loopbaan in de Automotive gaat dus aan deze functie vooraf. Sven Pribylla is gehuwd en vader van 2 kinderen. 

De nieuwe algemeen directeur neemt op maandag, 23 mei de fakkel over, en zal een ploeg leiden van 25 medewerkers en enkele honderden vrijwilligers. Circuit Zolder staat voor enkele klassiekers op de evenementenkalender, respectievelijk de Superbike IDM (09 en 10 juli), de 24 Hours of Zolder (20 en 21 augustus) en de Truck Grand Prix (17 en 18 september). Dit jaar volgt ook nog het in 2015 populaire American Festival Circuit Zolder Nascar Finals (8 en 9 oktober) en de Race Promotion Night (12 november). Het evenementenjaar wordt op 26 december afgesloten met een manche van de Wereldbeker Veldrijden. 

Circuit Zolder Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 19 mei 2016.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons