van der Horst

Sven Van Laere met Jimmy De Breucker

RED ANT RACING - Porsche Cayman GT4
RED ANT RACING - Porsche Cayman GT4
Sven Van Laere en Jimmy De Breucker tekenen dit weekend present in de Porsche Sprint Challenge Benelux op een Porsche Cayman van Red Ant Racing, de wagen waarmee de familie Redant vorig jaar nog uitkwam in de Belcar. Voor Van Laere vormt het programma in het Benelux-kampioenschap een alternatief voor het NASCAR-plan met Braxx Racing, dat in het water viel. De Porsche Sprint Challenge Benelux is een nieuw kampioenschap, dat dit weekend in Zolder in de marge van de VW Fun Cup de allereerste race afwerkt.
"De Porsche Sprint Challenge Benelux is een echt Porsche kampioenschap voor de gentlemen rijders én de jonge talenten die uit het karting komen en hun eerste stappen willen zetten in de Porsche race-wereld", aldus De Laere. "Het kampioenschap bestaat uit vijf meetings dit seizoen. We rijden samen met de Porsche Carrera Cup en dat in twee sprintwedstrijden en één langere race. Dit weekend is mijn teamgenoot Jimmy De Breucker, die we kennen uit onder meer Belcar en Creventic."

Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Porsche Sprint Challenge Benelux op maandag 17 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Fun Festival.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons