van der Horst

Syntix Superprix Zolder: Vrije trainingen Supercar Challenge en Porsche GT3 Cup Challenge Belelux

Dubois/Verstraete - NSC Lamborghini
Dubois/Verstraete - NSC Lamborghini
In het kader van de Syntix Superprix Zolder werden vandaag de vrije trainingen en één kwalificatie afgewerkt. In een vorig artikel kan je lezen dat Naomi Schiff en Henk Thuis de pole pakten in Divisie Superlights.
Kox/Pronk -Lamborghini Gallardo
Kox/Pronk -Lamborghini Gallardo
Tijdens de twee vrije trainingen reden de Divisies Super GT en GT van de Supercar Challenge samen met de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. In Super GT was tijdens de eerste vrije training de snelste chrono voor de Lamborghini Gallardo van Pronk-Kox voor Kelvin Snoeks in de Volvo S60 V8 en de Ferrari 458 GT2 van Lanting-Herber. Een zesde chrono algemeen en de snelste in GT was
van Glabeke/Jonkheere - Curbstone FMA Ferrari
van Glabeke/Jonkheere - Curbstone FMA Ferrari
er voor de Syntix Lamborghini Gallardo GT3 van Verstraete-Dubois, nipt voor de FMA Curbstone Ferrari 458 GT3 van Van Glabeke-Jonkheere. In de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux waren Van Hooydonk-Wauters in de DVB-Porsche de snelste voor Van Splunteren-Bertram en Olivier Van Oost die dit weekend samen rijdt met Dylan Derdaele.



Maassen/Piron - Allure Team Porsche 997 GT3
Maassen/Piron - Allure Team Porsche 997 GT3
Lanting-Herber waren dan weer de snelsten tijdens de tweede vrije training in SuperGT voor Pronk-Kox en Grouwels-de Graaff, terwijl in GT Verstraete en Dubois opnieuw de beste tijd klokten voor Van Glabeke-Jonkheere en Wilkens-Scott. Maassen-Piron waren ditmaal de snelste trainers in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux voor Van Hooydonk-Wauters en Van Oost-Derdaele.



Qvick/Bonneel - EMG Motorsport BMW M3 E92
Qvick/Bonneel - EMG Motorsport BMW M3 E92
In SuperSport was de BMW M3 van Qvick/Bonneel de snelste voor de Z4 van Vanden Munckhof en de Lotus van Luc De Cock.







Foto's: Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Supercar Challenge op vrijdag 27 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons