van der Horst

Syntix Zolder Superprix: Naomi Schiff verhuist naar de Radical SR8 van Henk Thuis

Naomi Schiff
Naomi Schiff
Naomi Schiff zal komend weekend tijdens de Syntix Zolder Superprix niet aantreden in de Tatuus PY012 van GH Motorsport, maar stapt over naar de Radical SR8 van Henk Thuis. Dit nieuws werd zonet aan onze redactie bevestigd door Dirk Vermeersch, sponsor via LePlan GT Wines en stuwende kracht achter de snelle amazone.
Dirk Vermeersch: “We betreuren uiteraard dat we de samenwerking met GH Motorsport, het team rond Glenn Haverals, voorlopig moeten stoppen. Ze deden echt hun best om op korte tijd de Tatuus competitief te maken, maar we kregen een zéér interessant voorstel in de bus van Henk Thuis die de importeur is van Radical in de Benelux en zelf aan de leiding staat met een SR8 in Divisie Superlight binnen de Supercar Challenge".

Henk Thuis - Radical SR8
Henk Thuis - Radical SR8
"Een voorstel waar we geen neen konden tegen zeggen en dat Naomi de kans biedt om de superkrachtige Radical SR8, voorzien van een V8 krachtbron, te bemannen met ondersteuing van Radical Benelux. Een groot voordeel is ook dat Henk Thuis ook met een Radical RXC, de gesloten versie, meedoet in Divisie GT. Dat geeft Naomi nog meer tijd om tijdens de vrije training aan de wagen te wennen. We kijken uiteraard reikhalzend uit naar de chrono’s en de uitslagen dat het nieuwbakken duo zal verwezenlijken”. 

Foto: LePlan GT Wines & Supercar ChallengeDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Supercar Challenge op donderdag 26 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons