van der Horst

TAC Rally: Nabeschouwing van Patrick Snijers

Patrick Snijers en Luc Bouchat hebben in de 3e rit van de TAC Rally moeten opgeven nadat hun Porsche op een duiker botste. Het linker voorwiel van de Maes Porsche brak af. Snijers moest bijgevolg al snel de handdoek werpen.
“Eigenlijk crash ik weinig of nooit” zucht Patrick Snijers. “Dit is letterlijk un accident de parcours. Ik ben er kapot van. Mijn corijder was deze ochtend ziek en heeft tijdens de eerste klassementsrit bijna constant overgegeven. Ik moest rijden op het zicht en dat is natuurlijk niet ideaal. De tweede klassementsrit was iets beter maar tijdens de derde rit werd Luc opnieuw ziek. Ik kreeg geen nota’s door en probeerde het er zonder te redden. Plots was er dan die duiker. De impact was zwaar. Ik voel me nu wat stram. Ik ben zeer ontgoocheld. Ontgoocheld voor mijn partner Yves Maes die me dit seizoen de kans geeft om me te tonen. Ontgoocheld in mijn corijder en ontgoocheld in mezelf. Ik ben en blijf een winnaar. Opgeven is niets voor mij. Helaas gebeuren er soms dingen waar je niets aan kan doen.”
 
Eind deze maand staat de Maes Porsche aan de start in de rally van Wallonië.

Patrick Snijers Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Rally Championship op dinsdag 10 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting TAC Rally.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons