van der Horst

TCR Benelux Belcar Trophy: De klas van 2017!

Groepsfoto TCR Benelux 2017
Groepsfoto TCR Benelux 2017
Dit weekend start zoals geweten de tweede jaargang van de TCR Benelux te Spa-Francorchamps. Het lijkt erop dat we voor deze tweede jaargang op een vijftiental wagens mogen rekenen, aangevuld met enkele bolides uit de Clio Cup Benelux. Net voor de start van de meeting werden alle deelnemende piloten en wagens richting Raidillon geroepen voor een knappe groepsfoto met een van de meest tot de verbeelding sprekende bochten op de achtergrond.
Koen Wijckmans - Christophe Nivarlet - Willy Plas
Koen Wijckmans - Christophe Nivarlet - Willy Plas
De lijst met deelnemende piloten aan de tweede uitgave van de TCR Benelux oogt indrukwekkend, met een pak gevestigde waarden uit Belgenland, aangevuld met enkele impressionante internationale vedetten waaronder Tom Coronel, Kevin Abbring, Rob Huff en Jean-Karl Vernay - huidig leider in de TCR International Series. "Ik ben fier", zegt TCR Benelux-coördinator Koen Wijckmans. "Eens te meer kunnen jonge welpen het opnemen tegen gevestigde internationale waarden - Tom Coronel, Comini, Huff - en dat blijft de beste reclame voor deze zuivere sprintnummertjes ofte vier keer twintig minuten deur-aan-deur gevechten op het scherp van de snee."

De kwalificaties worden om vijf voor 3 deze namiddag verreden, de volledige timing kan u hier terugvinden. De deelnemerslijst voor de seizoensopener kan u downloaden via deze pdf.

Foto's: Jacques Letihon  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons