van der Horst

TCR Benelux Belcar Trophy: Ook Opel present bij de openingsmanche van de TCR Benelux

DG Sport Opel Team Belgium - Opel Astra TCR
DG Sport Opel Team Belgium - Opel Astra TCR
Op twee dagen van de openingsmanche van de TCR Benelux serie komt de organisatie met nog meer goed nieuws op de proppen. Zo zal er dan toch ook nog een Opel Astra aan de start staan, DG Sport Opel Team Belgium zet immers een wagen in voor niemand minder dan TCR International Series Opel rijder Mat’o Homola en vicekampioen TCR Benelux 2016 Frédéric Caprasse.
DG Sport Compétition - Peugeot 308 Racing Cup
DG Sport Compétition - Peugeot 308 Racing Cup
DG Sport Compétition zet naast de Astra ook nog een Peugeot 308 Racing Cup in. Was de naam van een van de rijders op de Franse bolide al gekend met tweevoudig winnaar van de Franse Peugeot RCZ Racing Cup Aurélien Comte, dan wordt daar nu de naam van Kevin Abbring aan toegevoegd. Geen echte verrassing gezien de Nederlandse testrijder van Hyundai Motorsport in het Belgische Rally kampioenschap uitkomt op een Peugeot 208 T16 R5 van Peugeot Sport Belux/DG Sport Compétition.

Delahaye Racing Team - Volkswagen Golf GTI TCR
Delahaye Racing Team - Volkswagen Golf GTI TCR
Ook achter de inschrijving van de VW Golf GTi van het Delahaye Racing Team stond op de voorlopige inschrijvingslijst alleen de naam van Junior-kampioen TCR Benelux Romain de Leval. De naam van zijn teamgenoot is nu ook gekend het wordt de 16-jarige Giacomo Altoè. De Italiaan komt uit de Formule 4 en rijdt dit jaar in de TCR International Series met een VW Golf van West Coast Racing.

Foto's: TCR Benelux/Kronos Events & Georges De Coster  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons